Bra ventilation – ett friskt hus – Akono AB

För att ha en bra ventilation är det bra att ha en samarbetspartner som Akono som hjälper till med regelbunden service och rengöring av ventilationssystemet.

I ett frånluftsventilationssystemet suger fläktar ut luften ur huset via kanaler som mynnar i kök, bad, wc och ibland klädkammare. Ventilationssystemet fungerar oavsett vad det är för temperatur ute och moderna system har filtrering av tilluft och värmeåtervinning. Det är viktigt att utföra regelbundet underhåll av systemet, där kommer företag som Akono in i bilden. Akono hjälper dig med skötsel av frånluftsventilationen, primärt i våtutrymmen som är en viktig del i kedjan när det gäller att hålla rätt fuktnivå som i längden motverkar mögel.

I frånluftsventilationssystemet är en fläkt ständigt igång och den skapar ett undertryck i huset. Undertrycket säkerställer att luften tar rätt väg in och ut genom huset. Bakdrag och övertryck, som till exempel är nackdelarna vid självdragsventilation, undviks.

Titta på Reco och Gulasidorna för omdömen om vad Akonos kunder om deras arbete.
http://gulasidorna.eniro.se/f/akono-ab:125135817?search_word=akono
https://www.reco.se/akono-ab 

Akono AB jobbar från Trelleborg i söder till Kiruna i norr, så det spelar ingen roll vart du bor i landet. Du kan alltid kontakta Akono för att få hjälp med service, rensning & rengöring av imkanaler och frånluftsventilation.