Vinylhandskar och slidder sladder

vinylhandskarVinylhandskar är ofantligt lika latexhandskarna, men de är tunnare. Något i materialet gör att de kan göras till bara någon hundradels millimeter tunn handske, allt för att det ska bli så enkelt som möjligt att känna vad man håller på med igenom dom. Vinylhandskar är vanligt förekommande på sjukhus och är därför även ganska lätta att få tag på från ditt lokala apotek. De är mer människor än du tror som använder vinylhandskar nästan varje dag. Det kan vara så att de har en sjukdom som gör att de måste ta sprutor varje dag, eller så kanske de tycker om att baka, då är det väldigt bra att ha en ask med vinylhandskar på bänken. Speciellt ifall man gör bakverk och konditoribitar som lätt får fingeravtryck på. Målet med vinylhandskar, som med alla andra engångshandskar, är att skydda det du håller på med från bakterier på din hud. Därför används de även flitigt i dagligvaruhandeln och i restaurangkök. De som jobbar på dessa ställen börjar ofta använda dom även hemma när de lagar mat eller hanterar matvaror. Att just vinylhandskar har blivit så populära kan bero på att de är så mycket billigare att göra. Att de är bättre för miljön finns det stora tvivel om.