Sexleksaker för henne

sexleksakerUtbudet av sexleksaker för kvinnor är hyfsat stort, och i den här artikeln kommer vi gå över de vanligaste, och populäraste sexleksakerna för kvinnor, och dess funktionalitet.

Dildo och Massagestavar
Dildon, eller löspenis, är den överlägset mest populära bland sexleksaker för kvinnor. Den kommer i flera olika storlekar, med olika funktioner beroende på vilken prisklass du har tänkt dig, och är vanligtvis tillverkad i latex, plast eller silikon. För att använda en dildo för du helt enkelt staven in och ut i vaginan.

Då dildon får en vibrator betecknas det inte som en dildo längre, utan kallas istället ”massagestav”. En massagestav kan vara lika simpel som en dildo, fast med en vibrator i sig, men den kan även vara mer komplex och stimulera på flera olika ställen, såsom klitoris, och även ha en roterande kropp för att stimulera inuti vaginan.

Om man så vill, kan man även köpa en så kallad ”Clone a willy”, vilket är en produkt som gör det möjligt att tillverka en exakt kopia av din älskades penis.

Hemmagjorda sexleksaker
Om du istället inte vill eller har möjlighet att skaffa sexleksaker kan man alltid göra en själv. Det absolut simplaste och snabbaste sättet är att ta en gurka, banan eller dylikt och trä på en kondom på den och använda som en dildo.